Категории

Универсална подложка за столче/количка Reer TravelKid Breeze

99,99 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

Дишаща материя от сертифициран материал Outlast®

Подхдояща за всеки модел количка

Бързо и лесно почистване

Количество

 

 

 

6 x 17.82 лв.

За перфектен климат в детското столче

Излети в разгара на лятото лесно могат да станат неприятни за децата. Независимо дали става въпрос за столчета за кола, бъгита или седалки за велосипеди, повечето подложки на седалките не са дишащи и децата бързо започват да се потят. Застоя на топъл въздух и липса на вентилация може да доведе до прегряване на малки тела.

Покритието на седалката TravelKid Breeze със своя Outlast® материал осигурява перфектния климат и оптималната вентилация.

Проактивно регулиране на температурата със сертифициран Outlast® материал

Материалът Outlast® абсорбира излишната телесна топлина, която детето ви отделя и я заключва. Това предотвратява застоя на горещия въздух в седалката и гарантира комфортен климат. Дишащата покривка на седалката осигурява не само оптимална вентилация, но също така осигурява проактивно регулиране на температурата и равномерно разпределение на температурата в детската седалка. Когато температурата на околната среда спадне, акумулираната топлина се освобождава.

Универсално прилягане благодарение на изчистената форма

С тънкия си дизайн (ширина 30 см), капакът на седалките може да се използва универсално във всяка седалка за кола (групи I, II, III), в системи за пътуване, бъгита и седалки за велосипеди. Общата му дължина от 80 см покрива цялата седалка и осигурява перфектния климат, точно до краката.

Сигурно пътуване, съвместимо с 5-точковите и 3-точковите систтеми

С прорези на раменете, бедрата и между краката, децата могат да бъдат закрепени правилно с пет- или триточкови колани, докато използват капака. Допълнителните слотове за колан позволяват лесно използване на ниско разположени раменни колани, за да се защитят по-малките деца.

Лесно поставяне с ластици

Подложката може да се закрепи бързо и лесно. Просто го поставете в детската седалка или системата за пътуване и сте готови. Горната част е снабдена с еластични струни, за да се осигури здраво задържане. Те са опънати около облегалката за глава, за да поддържат капака на място.

Хигиенично почистване, може да се пере в пералня

Подобно на защитното покритие, покривката на седалката предпазва оригиналната детска седалка от замърсяване и износване. В случай на петна, капакът може просто да се измие в пералнята при температура 40 ° C - осигурявайки дълго, хигиенично чисто използване.

Характеристики:

Дишаща опора на седалката, направена от сертифициран материал Outlast®

Осигурява проактивно регулиране на температурата и равномерно разпределение на топлината

Подходящ за всички детски столчета за кола (група I, II, III), колички, бъгита и седалки за велосипеди

Както и пет- и триточкови сбруи и предпазни колани

Предпазва капака от замърсяване

Бърз и лесен монтаж

Бързо и лесно почистване (мие се при 40 ° C)

Размери: прибл. 80 x 30 cm

86131