Категории

Защитна седалка Reer TravelKid 86061

39,99 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

Основа против хлъзгане за по-добро сцепление на детската седалка

Предпазва от вдлъбнатини и замърсявания в автомобила

Съвместим с ISOFIX

Количество

 

 

 


Защита за вашето дете и за вашата кола

Бебешките седалки, седалките, обърнати назад, и детските седалки са разположени директно върху тапицерията на колата, където рано или късно те оставят трайни следи върху капаците на седалките.
TravelKid Protect предпазна кола за кола предпазва седалките на автомобила от впечатления, оставени от бебешките седалки, както и от сигурно сцепление за детските седалки.
Защитната подложка за кола е само един от елементите в новата ни серия TravelKid. Тази гама е идеалното решение за поддържане на чистотата на автомобила и по-малко сложни пътувания с деца.

 

Ефективна защита


Тъй като детските седалки се използват предимно за дълъг период от време, с течение на времето върху тапицерията на седалката се появяват вдлъбнатини и фини пукнатини поради тежестта и движението на седалката назад и напред. Подложката на предпазната седалка предпазва столчето от вдлъбнатини, оставени от детските седалки.
Благодарение на допълнителния си крак, който се простира над седалката, долната част на задната седалка също е защитена от мръсотия от детски обувки.

 

Безопасен и лесен за употреба

Предпазната седалка може да се използва бързо и лесно на всички общи седалки. Просто го поставете върху тапицерията, плъзнете клапите между седалката и облегалката и сте готови да отидете. По този начин вие осигурявате безопасно сцепление.Нехлъзгащият се материал от двете страни на подложката предотвратява подхлъзване на защитната подложка върху столчето за кола и същевременно гарантира, че детската седалка е здраво захваната от тампона.

 

Съвместимо с ISOFIX


TravelKid Protect има вдлъбнатини от двете страни между задната част и повърхността на седалката. Чрез тях ISOFIX конекторите на детските седалки могат да бъдат свързани към устройствата ISOFIX на превозните средства, без това да им пречи. В резултат на това, тази защитна подложка за кола е подходяща за всички детски седалки, седалки, обърнати назад, легнали бебешки седалки и бустерни седалки с прикачни системи ISOFIX.

 

Практични джобове 


Капакът на седалката е с крак с 2 интегрирани предни мрежови джоба. Те осигуряват практично място за съхранение на книги, игри и много други. Това означава, че вие и вашите деца винаги имате всичко готово за употреба по време на пътуване с кола.

 

TravelKid


Новата гама от TravelKid от риер включва различни автомобилни аксесоари. Целта на всички продукти е да направят пътуванията с автомобил възможно най-приятни за вашето дете и да предпазят колата от повреди и замърсявания. В допълнение към защитните възглавници, гамата включва и организаторите на задните седалки, кутията за организиране и чертежната подложка.
Reer поставя голямо значение на качеството и висококачествената механична обработка при избора на материали. Всички продукти в гамата TravelKid се произвеждат от материал, който не отблъсква водата и мръсотията и се почиства лесно.

 

Детайли за прдукта


Противоплъзгаща се основа за по-добро сцепление на детската седалка
Предпазва от проникване и замърсяване в колата
ISOFIX-съвместим
Лесен за почистване, благодарение на водата и отблъскващия мръсотия материал
Практични мрежови джобове за по-добра организация
Подходящ за всички обикновени седалки
Размери: 46 x 83 cm
Icon Schrank-und Schubladenriegel

86061