Категории

Универсален чадър за количка Reer ShineSafe, 84151, Черен

39,99 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

Предпазва от слънчева радиация (UPF: 50+)

Подходящ за всички често срещани модели детски колички

Диаметър на плата: 80 см; височина: 68см

Количество

 

 

 

Цялостна защита срещу слънчевите лъчи

Младата и нежна кожа на вашето бебе все още не е разработила никаква защита срещу UV лъчи. Няколко минути незащитено излагане на слънце може да е достатъчно, за да изгори кожата. Слънчевото изгаряне е не само много неприятно и болезнено за вашето бебе, но и увеличава риска от кожни заболявания по-късно в живота. Детският чадър ShineSafe предлага перфектна защита от агресивни слънчеви лъчи за вашето малко.

 

Оптимална слънчева защита

благодарение на големият размер

Чадърът осигурява приятна сянка на вашето бебе в детската количка в слънчеви дни. С диаметъра си от 80 см и квадратната си форма, той предлага значително повече сянка от повечето други детски чадъри. Това също ви спестява, че трябва постоянно да настройвате чадъра към местоположението на слънцето.

 

 

Защита срещу вредните UV лъчи

Чадърът е направен от 100% полиестер понг. Твърдите му, плътно изтъкани пластмасови влакна абсорбират до 98% от слънчевите лъчи. Предлага на чувствителната кожа на вашето бебе максималната UV защита 50+.

 

Регулируемо по посока на слънцето

заради чупещата се основа и въртящата се на 180° функция

Чадърът може да се регулира лесно и удобно спрямо посоката на слънцето. Ставите на шията на лебеда при монтажа и под сянката, плюс въртящата се 180 ° функция при монтажа, ви позволяват да позиционирате чадъра перфектно, гарантирайки сянка, откъдето грее слънцето.

 

 

Лесна инсталация

подходяща за универсален монтаж

Универсалният монтаж се адаптира гъвкаво към ширината на вашата рамка. Може да се монтира сигурно както към кръгла, така и към овална рамка. Чадърът пасва на всеки модел детска количка и може да бъде инсталиран навсякъде - на дръжката, на напречната лента или направо върху рамката.

 

Характеристики:

Oсигурява сянка и предпазва от слънчеви изгаряния (UPF: 50+)

Удобно регулируема спрямо положението на слънцето

Бърз и лесен монтаж

Размер прибл. 80 см диаметър, 68 см височина

Материал: неръждаема стомана, пластмаса

84151