Категории

Клипс лампа Reer ClipLight, нежна светлина

26,99 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

2 нива на яркост

15 мин таймер

 USB акумулаторна батерия

Практичен клипс

Количество

 

 

 

За успокояваща спяща атмосфера

Новороденото променя много в ежедневието на семейството си. Много родители стават през нощта, включват осветлението в стаята и отвеждат бебето в друга стая, за да го нахранят. Обикновено родителите и бебето след това са будни и нощта свършва.

Светлината ClipLight Still е идеалният източник на светлина за кърмене през нощта. Тъй като е лесно за очите на уморените родители, поддържа детето ви в спящо настроение и дава достатъчно светлина, за да осигури ориентация в тъмното.

Осигурява мека светлина за безопасна ориентация през нощта

Нежната светлина на ClipLight ви предлага достатъчна яркост за кърмене, смяна на пелени и ориентация през нощта, без да се налага да включвате яркото осветление на стаята. Така че можете да се грижите за детето си бързо дори през нощта, без да нарушавате нощното настроение на съня.

Гъвкаво регулируема благодарение на две нива на яркост

Чрез използването на 2 LED лампи могат да се зададат 2 различни интензитета на светлината. Топлата бяла лампа се активира при по-тъмно ниво на яркост. Придава приглушена светлина, без да нарушава спящото настроение - идеално за нощно кърмене. Ако се изисква малко повече светлина, например, защото търсите свежи памперси в чекмеджето, другата лампа може да се включи с чистата си бяла светлина, която осигурява ориентация.

Използване без ръце благодарение на клипса

Тъй като можете да използвате всяка свободна ръка за кърмене, преобличане и сътрудничество, ClipLight - както подсказва името - е снабден със закопчаваща скоба. Допълнителните куки осигуряват особено сигурно задържане без изхлъзване. Надеждното прикрепване към дрехите във връзка с компактните размери осигуряват необезпокоявана грижа за вашето дете - с 2 свободни ръце.

Енергоспестяваща и издръжлива благодарение на LED технологията и функцията на таймера

Чрез използването на LED технология ClipLight съчетава всички предимства на съвременния източник на светлина: Лампата има дълъг експлоатационен живот (до 50 000 часа), освен това е особено безопасна, тъй като не се нагрява дори по време на продължителни периоди на работа и е изключително енергоспестяващ. Интегрираният таймер, който автоматично изключва светлината след 15 минути работа, също осигурява дълъг експлоатационен живот без постоянно презареждане.

Лесно боравене благодарение на работата с един бутон

Цялата работа на светлината може да се контролира само с един бутон. Натискането му няколко пъти включва или изключва осветлението и избира желания режим на светлина и таймер. Това означава, че светлината може лесно да се управлява дори от майки и татковци, които все още са сънливи.

Акумулаторна батерия

Лампата е снабдена с вградена батерия. Това ви гарантира рентабилно използване и избягва постоянно купуване на нови батерии. Червената мигаща светлина ще Ви информира своевременно за слабо ниво на батерията. След това лампата може да се презареди бързо и лесно с включения микро USB кабел.

52361