Категории

Предпазно заключване на чекмедже за прибори Reer, 2 бр.

19,99 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

Заключва чекмеджетата, опасни за деца, предотвратява заклещване на пръстите

Идеален за ниски чекмеджета, напр. с подноси за прибори

Лепилен или винтов монтаж, изключително лесно закрепване благодарение на помощното средство за монтиране

Количество

 

 

 

Сигурно заключва чекмеджетата от любознателните детски ръце

След като децата се научат да пълзят и да ходят, вече нищо не е в безопасност от тях. Съдържанието на чекмеджетата е особено вълнуващо за младите изследователи, но често те не са без опасност.

С нашата предпазна ключалка за чекмедже за прибори можете да предотвратите достъпа на детето си до съдържанието на чекмеджето, което не е подходящо за малки ръце, включително остри предмети като ножове и ножици или лекарства.

Удвоете предпазното заключване на чекмеджето, което предпазва от заклещени пръсти

Предпазното заключване предотвратява както отварянето, така и неволното затваряне на чекмеджетата. Едно чекмедже, снабдено с ключалка, може да се отвори само до лек процеп, докато палчето се фиксира в положението на заключване. В това положение чекмеджето не може да се отваря или затваря без допълнителна стъпка. От една страна, това пречи на детето ви да получи достъп до съдържанието на чекмеджето. От друга страна, тази позиция на заключване предпазва детето ви от заклещване на пръстите си, когато се опитва да затвори чекмеджето. Чекмеджето може да се отвори или затвори напълно само когато откопчаете предпазното устройство

Универсална употреба благодарение на интелигентния дизайн

Интелигентната му конструкция означава, че предпазната ключалка може безопасно да се използва с надвиснали работни повърхности (над 20 mm надвес) и в чекмеджета, които не са много дълбоки (например поради вградени тави за прибори, минимална височина от 4 cm над тавата). Това му позволява да предлага максимална защита срещу всички предмети в кухненските чекмеджета.

Лесен монтаж благодарение на помощното средство за монтаж и монтажа на лепило / винт

Предпазното заключване на чекмеджето може да бъде прикрепено бързо и безпроблемно благодарение на предоставеният помощник за монтаж. Той ви показва точно къде трябва да се закрепи ключалката или да се залепи/завинти. Това ви спестява измерване и маркиране и предотвратява досадни излишни щети, ако направите грешка.

Особено безопасен за деца и подходящ за възрастни, благодарение на механизма за двойно отваряне

Двукратният заключващ механизъм на ключалката осигурява надеждно чекмеджетата ви срещу малки изследователи. За възрастни обаче може лесно да се отвори с една ръка. Просто трябва да натиснете плъзгача напред и след това да го натиснете надолу. Това отключва предпазното устройство и ви позволява да отворите чекмеджето си за прибори както обикновено.

Невидим благодарение на монтажа в чекмеджето

Предпазният ключ е монтиран в чекмеджето. Това не само означава, че защитното устройство е невидимо отвън по време на употреба, но също така означава, че не са останали грозни повреди по видимите предни врати след употреба.

Качество и безопасност тествани в съответствие със строги критерии

За защита на вашите близки нашите продукти са подложени както на вътрешни тестове, така и на проверка от външни институции. Протекторът на чекмеджето беше тестван въз основа на действащия стандарт EN 16948: 2017 (предпазни ключалки за шкафове и чекмеджета) и успешно премина всички тестове по отношение на задържане, издръжливост и устойчивост. Защитата за деца е здрава и износоустойчива, т.е. не се треска и не се чупи. Дори след повече от 5000 отваряния, той остава стабилен и гарантира неограничена употреба както в началото.

71090