Категории

Външна закопчалка за шкафове Reer 71050

14,99 лв.
С вкл. данък Доставка: До 2 работни дни !

За предпазване на децата от шкафове, чекмеджета и електронни устройства

Тествано съгласно стандарт EN 16948: 2017

Лесна работа за възрастни

Количество

 

 

 

Надеждно заключва шкафове и чекмеджета от любопитни детски ръце


Съдържанието на шкафове и чекмеджета, както и съдомиялни, хладилници и микровълнови печки са особено вълнуващи за децата. След като се научат да пълзят и да ходят, лесно могат да достигнат до дръжки и предмети, които не са удачни за детските ръце, като ножове или почистващи препарати.

 

Безопасната закопчалка за шкафове и чекмеджета ви помага да защитите малкото си от опасност, като ви позволява да заключвате по детски начин различни предмети, включително шкафове и други помещения за съхранение.

 

 

Качество и безопасност

тествано съобразно стриктни стандарти

 

За да предложите на бебетата и малките деца максимална защита, продуктите на Reer се контролират в съответствие със строги стандарти за тестване. Елементите не само преминават през вътрешни тестове, но и се тестват от независими институции. Нашата предпазна закопчалка за шкафове и чекмеджета е тествана в съответствие с действащия стандарт EN 16948: 2017. Успешно е преминал тестове за задържане, тестове за дълголетие и стрес тестове. Дори при големи натоварвания бравата запазва своята адхезивна здравина и остава стабилно прикрепена към мебелите. Дори след продължителна употреба механизмът за отваряне остава труден за отваряне от ръцете на децата. Закопчалката е здрава: Без разделяне или счупване, здрава както винаги дори и след като е била използвана над 5000 пъти. Само предпазните брави за шкафове и чекмеджета, които са тествани съгласно този стандарт, предлагат достатъчно и сигурно задържане и гарантират безопасна работа дори след дълги периоди на употреба.

 

 

Универсално приложение

за шкафове, чекмеджета и много други мебели

Предпазната закопчалка може да бъде прикрепена към всяка мебел, която позволява монтиране на ъгъл (не е подходящо за вдлъбнати чекмеджета). Тя ви позволява надеждно да заключвате шкафове и чекмеджета, в които например се съхраняват лекарства или остри предмети, като ножове или ножици. В допълнение, електрическите уреди с равнинни повърхности могат да бъдат закрепени. Това не позволява на детето ви да влиза в контакт с крехки предмети, а хладилникът да се размразява поради случайно отваряне. Благодарение на простия си, модерен дизайн, многофункционалната предпазна ключалка е подходяща за всеки тип дом.

 

 

Лесно отваряне с една ръка

удобна работа за възрастни

Трикратният заключващ механизъм на шкафа и заключването на чекмеджетата надеждно защитава вашите мебели срещу малки изследователи. За възрастни обаче може лесно да се отвори с една ръка. Просто едновременно натиснете трите бутона и издърпайте чекмеджето едновременно.

 

 

Изключително безопасна

автоматично заключване

Двата защитни елемента са фиксирани към устройството и автоматично се заключват, когато чекмеджето е затворено. Щом чекмеджето се затвори, ключалката ще се активира сама. Никога няма да се притеснявате, че сте забравили да заключите чекмеджето.

 

 

Бърза и лесна инсталация

без дупчене

Двата модула се монтират бързо и лесно с помощта на предварително поставената специално разработена лента за безопасност. Лентата гарантира, че ключалката е сигурно монтирана, като същевременно не оставя никакви остатъци, след като детето ви е достатъчно голямо, за да може да се свали закопчалката.

 

 

Детайли за продукта:

Закопчалка за шкафове, чекмеджета и електронни устройства

Здраво закрепване и отстраняване без остатъци

Лесно за отваряне от възрастни: без усилия с една ръка

Тествана съобразно стандарт EN 16948:2017

71050