Категории

Производители

Количка  

Няма продукти

Изпращане 0,00 лв
Крайно 0,00 лв

Край

Buba Bambino столче за кола 9-18 кг. бежово


199,00 лв с ДДС

Столчето за кола Buba Bambino ще осигури на съкровището Ви винаги комфортно и безопастно пътуване. Столчето е предназначено за деца от 9 кг до 18 кг (група I)

Повече детайли

Дългите и досадни пътувания са много изморителни за малките деца.  Столчето  Buba Bambino ще направи пътуването по-забавно, комфортно и сигурно.

Предназначено за деца с тегло между 9 и 18 килограма столчето Buba Hektor е сертифицирано по стандарт  R-44/04.

Безопасността се гарантира от 5-точковия предпазен колан в допълнение със сигурния и стабилен монтаж в автомобила.

По-високата позиция на столчето дава възможност на детето да вижда много повече от заобикaлящия свят и прави пътуването по-интересно, забавно и разнообразно.

Столчето е изключително просторно и комфортно, а механизмът за регулиране на наклона осигурява на детето удобен и спокоен сън по време на пътуване. Столчето предлага 4 позиции на наклон на седалката.   

Допълнително удобство осигурява и меката сваляща се подложка.

Тапицерията на столчето  е изработена от материал обработен по антибактериална SilverPlus технология със сребърни йони и защитава детето от бактерии. Тъканта потиска растежа на бактерии, гъбички и плесени. 95% от всички вируси и бактерии, които влизат в контакт с обработената със сребро тъкан умират в рамките на първите два часа, а след 24 часа са оцелели по-малко от 1%.

Тапицерията лесно се сваля за почистване и пране, без да загуби антибактериалните си свойства.

Размер: 44х65х54 см

Тегло: 6,6 кг

24 месеца гаранция4 продукта в същата категория.