Категории

Каталог

Производители

БЕБЕФОНИ Има 22 продукта.

БЕБЕФОНИ
В тази категория от нашия онлайн магазин ще намерите голям избор на бебефони, както и видео бебефони на водещи производители с широк ценови диапазон на артикулите.

Трябва да знаете, че всеки един модел бебефон има различна спецификация, обхват на действие, функционалност и екстри, с които можете да се запознаете детайлно тук.

Всички модели бебефони представени в нашия онлайн магазин са с гарантиран произход, качество, гаранция и се предлагат с безплатна доставка до вашия дом.

Предлагаме разнообразен асортимент от бебефони на най-добрите марки като Fisher Price, Avent, Motorola, Reer, Luvion, Naev. Поръчай с Безплатна Доставка.

Полезна информация: Бебефона е изключително важен за много от съвременните семейства. Когато вашето детенце спи в другата стая, посредством бебефона вие ще сте далеч по-спокойни, защото ще можете да разберете дали бебето се е събудило или пък е неспокойно в съня си.
Бебефона е устройство състоящо се от предавател и приемник, който са свързани посредством радиовълни. Предавателя се поставя наблизо в стаята до детето, а приемника се намира в родителското тяло. Всички бебефони в нашия сайт са изключително надеждни и предават дори най-малкия шум в стаята. Видео бебефоните пък са снабдени и с видео връзка, но те са в сравнително по-висок ценови клас от останалите.